Tool a dezvăluit titlul noului album

256 vizualizări

Fiecare articol despre Tool parcă merită început cu „a dat Domnu'” sau „în sfârșit” alături de celebra replică „It’s been 84 years…”, nu-i așa? Așa e, după 13 ani de așteptare parcă ne place să ne plângem puțin de bine.

Recent, Tool au oferit un teaser al noului album, au dezvăluit noul logo al formației, dar parcă lipsea ceva: titlul. N-a durat mult și l-am aflat până la urmă, fix cu o lună înainte de lansare.

„Fear Inoculum” este primul album Tool în peste un deceniu, ultimul, „10.000 Days” fiind lansat în 2006. Albumul, produs de Joe Barresi și masterizat de Bob Ludwig, va ieși la lumină pe 30 august, astfel marcând un final de vară excelent pentru noi, care am avut o vară plină de lansări de albume faine și nici toamna nu pare prea liniștită.

În ziua de 30 august probabil vor exploda serverele platformelor de streaming, asta dacă vom avea ocazia să ascultăm noul material Tool online, băieții fiind destul de cunoscuți pentru faptul că până mai acum câteva zile, nu aveau nimic oficial postat online – mulțumiri oamenilor care au încărcat, totuși, albumele pe youtube și pentru noi.

Singurul și primul material oficial Tool disponibil online e demo-ul „72826”, postat pe YouTube, Apple Music, Google Play și Pandora. Demo-ul conține 6 piese care se află pe EP-ul „Opiate” din 1992 și albumul „Undertow” din 1993.

Să sperăm că vom putea asculta și celelalte piese online cândva, mai ales că acum ceva vreme se spunea că Tool plănuiește să publice online – oficial – toate materialele anterioare până la lansarea „Fear Inoculum”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*