Tool a lansat un teaser pentru noul album

De câte ori aflam ceva despre Tool, speram să fie noutăți despre următorul album, orice fel de noutăți: se face, nu se face, dacă se face când se face și așa mai departe. Anul acesta a fost plin de surprize din partea formației, întâi glumind cu un meme, apoi cântând live două piese noi cu tot cu titlu, iar acum, în sfârșit, avem data lansării și… un teaser.

ÎImagini pentru its been 84 yearsn ziua de 30 august probabil vor exploda serverele platformelor de streaming, asta dacă vom avea ocazia să ascultăm noul material Tool online, băieții fiind destul de cunoscuți pentru faptul că până mai acum câteva zile, nu aveau nimic oficial postat online – mulțumiri oamenilor care au încarcat, totuși, albumele pe youtube și pentru fraierii ca noi.

Singurul  și primul material oficial Tool disponibil online e demo-ul „72826”, postat pe YouTube, Apple Music, Google Play și Pandora. Demo-ul conține 6 piese care se află pe EP-ul „Opiate” din 1992 și albumul „Undertow” din 1993.

„10,000 Days” e cel mai recent album Tool și a fost lansat în 2006 – foarte recent, stim -, fanii așteptând ceva nou încă de atunci.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*