Trupa Firma anunță noi concerte

Firma
Firma

Formația bucureșteană Firma anunță o serie de concerte, full electric, la Iași, Bacău, Craiova, Sibiu și Constanța. Biletele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro

Firma este o formație românească de rock alternativ, practicând un fusion de rock, trip hop și blues, cu influențe din jazz și funk. Este considerată un pionier al rockului alternativ din România. Povestea a început în liceul Spiru Haret din București. După 3 ani de liceu, Lix și Rocca, colegi de clasă, află că amândoi fac muzică. Cei doi pun la cale un proiect care, de-a lungul timpului, poartă diferite titulaturi. În primăvara lui 2001, proiectul capătă denumirea Firma și se completează prin venirea lui Robert Lama, a lui Erhan și a lui Sorin Burcaș. Au urmat ani de muncă asiduă, culminând, din când în când, cu lansarea unui nou album. 

Trupa a lansat deja patru albume de studio: La Orbire (2003), Exit (2007), Descântece – Vol. I (2014) și Descântece – Vol. II (2017). 

La concertele anunțate, pe scenă vor urca: Daniel Rocca (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție). Ei vor oferi un show rock’n’roll full-electric, un mélange de alternativ, muzică de teatru și poezii alese.

Firma și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de rock alternativ din România.  Acorduri originale, lirică subtilă și o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel „Rocca” Stoicea… Iată ce aduce trupa în fața publicului, la fiecare nou concert.

Formația a îmbinat genuri muzicale variate, precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*