Formatia Firma lanseaza un nou clip cu ocazia concertului acustic din Gradina cu Filme

Vineri 11 septembrie, trupa FiRMA vine în Grădina cu Filme cu un set acustic special și un nou videoclip, care va fi lansat în cadrul proiectului Electro Acoustic Garden.

Single-ulul „Prizonieri de război”, menținut vara aceasta în heavy-rotation pe Radio Tananana, va fi însoțit de un material video ce suprinde problematica unei lumi în derivă printr-un experiment artistic îndrăzneț și vizionar.

Videoclipul reunește figuri de o importanță mondiala în domeniul politic, artistic, social și spititual, aduse toate la un nivel de comunicare a aceluiași mesaj, potențat de imagini care descriu forța distructiva a omenirii.” O poveste nouă, veche de când lumea…”

Noul clip este regizat chiar de solistul trupei – Daniel „Rocca” Stoicea, la fel ca „La Orbire”, „Baby is Crying” și „Doua Suflete”, ultimul fiind lansat în luna februarie a acestui an.

O premieră va fi și concertul acustic în formulă completă, într-o nouă componență. Lui Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei FiRMA, li s-au alăturat Adrian Coman (chitară) din 2014 și Cristi Jakab Jr. (tobe/ percuție) din vara acestui an. În cadrul showul-ui din Grădina cu filme, FiRMA va urca pe scenă alături de o invitată specială – Mazdrunka, o prezență feminină cu o voce remarcabilă.

Intrare: 35 RON

Biletele pot fi achiziționate în avans prin rețeaua Eventim și de la sediul creart, din Piața Lahovari, nr 7.

www.facebook.com/gradinacufilme

www.facebook.com/electroacousticgarden
––––––––––––––––––––––––
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
FiRMA, una dintre trupele icon ale rockului alternativ românesc, își făcea apariția în 2001 pe o piață muzicală care abia învăța să se alinieze la standardele internaționale.

Lansat în 2003, `La Orbire`, discul de debut al cărui producător muzical este Rocca, avea să definească poziția trupei printr-un sound alternative rock cu influențe jazz, blues, funk și trip-hop.

După două albume de succes și participarea la MTV European Music Awards la München, FiRMA intră într-o perioadă de creație detașată, revenind în forță pe scenă în iunie 2014.
În octombrie 2014, FiRMA a dăruit publicului un prim volum al albumului „DESCÂNTECE”, disponibil online pentru FREE DOWNLOAD:
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1Inline image 3

Turneul național prilejuit de lansarea albumului „Descântece. Vol.1”, va continua toamna aceasta pentru a duce mai departe povestea vizuală a prizonierilor de război.

DISCOGRAFIE:
2003 – „La Orbire”
2007 – „Exit”
2014 – „Descântece – Vol.1”
2016 – „Descântece – Vol.2” (în lucru)

www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/trupafirma
www.youtube.com/user/FirmaChannel

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*