SUICIDAL TENDENCIES a lansat videoclip nou

SUICIDAL TENDENCIES a lansat videoclip nou
SUICIDAL TENDENCIES a lansat videoclip nou

SUICIDAL TENDENCIES a lansat videoclip nou „Nos Somos Familia” cu Jay Weinberg, fostul toboșar Slipknot.

SUICIDAL TENDENCIES este o trupă americană de thrash crossover formată în 1980 în Venice, California, de vocalistul Mike Muir. Trupa a suferit multe schimbări de componență, Muir fiind singurul membru fondator al formației.

Primul lor album, este hardcore punk, formația este cunoscută pentru combinarea elementelor de thrash metal cu funk, punk rock și rock alternativ. Criticii au categorisit formația drept „nașii” thrash-ului crossover, împreună cu formațiile D.R.I. și S.O.D.

Foarte multe formații au fost influențați de ei, inclusiv Anthrax, Body Count, Children of Bodom, Green Day, Jane’s Addiction, Killswitch, Engage, Megadeth, NOFX, The Offspring, Rage Against the Machine, Sepultura, Sevendust, Skrillex, Slayer, Slipknot, Soulfly, Staind și Terror.

Melodia are o mulțime de colaboratori, printre care Badauí (Cpm22), João Gordo (Ratos de Porão), B Negão (Planet Hemp), Rodrigo Lima (Dead Fish), Supla, Fernanda Lima (Crypta), Sandro Dias, Milton Aguiar (Bayside Kings), Mayara Puertas (Torture Squad), Felipe Ribeiro (Treva), Pirata Homes (Anjo dos Becos), Ya Amaral (Eskrota), Júnior Bass, și Marinho.

Cântecul este o versiune a melodiei lor de la sfârșitul anilor 1990 „We Are Family” și este interpretată în portugheză.

Solistul si liderul Mike Muir explică astfel crearea melodiei: „Întotdeauna am vorbit despre cum ar fi să facem o melodie cu multi invitați. Am vorbit cu prietenii mei la telefon despre aceasta colaborare. L-am luat pe Jay în studio si am înregistrat o piesă. I-am spus: „Lasă-mă să vorbesc cu câțiva oameni. Am menționat câteva persoane, a fost grozav să-i văd pe FaceTime, cât de entuziasmați au fost de colaborare si cât de amabili au fost. Când oamenii te primesc și mergi cu ei în anumite locuri și te simți ca acasă. Ei te primesc în casele lor și le cunoști familiile și astfel apare un sentiment puternic de prietenie”.

„Din punct de vedere muzical, unii oameni să fie pe o melodie pe care ai făcut-o tu, este ceva la care nu aș fi visat niciodată”. Weinberg s-a alăturat Slipknot în 2014, după plecarea lui Joey Jordison. A fost lăsat să plece în mod neașteptat în noiembrie anul trecut, în ceea ce trupa a descris ca fiind o „decizie creativă”. Nu a rămas fără muncă pentru foarte mult timp, fiind cooptat de SUICIDAL TENDENCIES în martie.

SUICIDAL TENDENCIES au programat o serie de concerte la turnee și festivaluri pentru anul acesta, între care și la Rockstadt, în Romania:

07 Iulie: Ruhrpott Rodeo Festival 2024, Germania
12 Iulie: Sacadura 154, Rio de Janeiro, Brazilia
13 Iulie: Centro Esportivo Tietê, São Paulo, Brazilia
14 Iulie: Tork’n Roll, Curitiba, Brazilia
16 Iulie: John Bull, Florianópolis, Brazilia
17 Iulie: Mister Rock BH, Belo Horizonte, Brazilia
21 Iulie: New National Western Center Yards, Denver, CO, SUA
27 Iulie: Hills Of Rock Festival 2024, Bulgaria
03 August: Rockstadt Extreme Fest 2024, Romania
10 August: Moody Center ATX, Austin, TX, SUA
20-22 Septembrie: New England Metal and Hardcore Festival, Worcester, MA, SUA
21-22 Septembrie: Riot Fest 2024, Bridgeview, IL, SUA


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*