Madball au lansat un nou videoclip și se pregătesc de un turneu cu Suicidal Tendencies

Madball tocmai au lansat un videoclip nou pentru piesa „Freight Train” de pe albumul „For The Cause” apărut anul acesta. Un început numai bun pentru turneul „Still Cyco Punk After All These Tours” în care vor porni pe 18 septembrie 2018, alături de cei de la Suicidal Tendencies, prima oprire fiind Phoenix, Arizona. Pe 24 octombrie vor cânta alături de Vietmon și Coldside în Ocala, Florida, iar pe 25 și 26- alături de Comeback Kid.

Albumul „For The Cause” este al nouălea material discografic al trupei de hardcore din New York, prin intermediul căruia artiștii își reafirmă stilul autentic și angajat, titlul acestuia fiind mai mult decât sugestiv pentru conceptul din spatele albumului. Vocalistul Freddy Cricien a declarat în legătură cu albumul, care condensează, într-un fel, misiunea și identitatea trupei: „Dacă nu lupți pentru o cauză, nu participi la viață! Trebuie să vorbești răspicat, să lupți, să te educi, fii tu excepția de la regulă și fă diferența, fă sacrificii pentru ceea ce contează pentru tine!”

De asemenea, pe acest album îl puteți auzi din nou pe chitaristul Matt Henderson, care nu a mai apărut alături de Madball de la albumul lor din 2000, „Hold It Down”. De mixaj s-a ocupat experimentatul danez Tue Madsen (Meshuggah, Dark Tranquility, Sick of it All). Nu în ultimul rând, melodia „Evil Ways” aduce în prim-plan colaborarea trupei cu rapper-ul Ice-T.

Tracklist:

 1. Smile Now, Pay Later
 2. Rev Up (feat. Sick Jacken)
 3. Freight Train
 4. Tempest
 5. Old Fashioned
 6. Evil Ways (feat. Ice-T)
 7. Lone Wolf
 8. Damaged Goods
 9. The Fog (feat. Tim Timebomb & Steve Whale)
 10. Es Tu Vida
 11. For You
 12. For The Cause
 13. Confessions (Bonus Track)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*