The Smashing Pumpkins: album nou și o piesă în premieră

În iunie cei de la The Smashing Pumpkins au lansat piesa “Solara”, prima piesă în 18 ani pe care apar membrii originali Billy Corgan, James Iha și Jimmy Chamberlin împreună cu chitaristul Jeff Schroeder. Astăzi trupa a anunțat și un nou album, intitulat Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No sun. Materialul se va lansa oficial pe data de 18 noiembrie.

Cu ocazia anunțului au fost publicate o piesă nouă, intitulată “Silvery Sometimes (Ghosts)” , și coperta următorului album. Noua piesă este o întoarcere a trupei la abordarea lor clasică, pe care fanii au putut-o observa și în cadrul ultimului lor turneu în America de Nord: “Shiny and Oh So Bright”.

În martie, Corgan anunța că trupa intenționează să lanseze două EP-uri a câte patru piese fiecare, însă între timp aceste două EP-uri au devenit un singur album, având următoarele opt piese:

  1. Knights of Malta
  2. Silvery Sometimes (Ghosts)
  3. Travels
  4. Solara
  5. Alienation
  6. Marchin’ On
  7. With Sympathy
  8. Seek And You Shall Destroy

The Smashing Pumpkins lucrează la album împreună cu legendarul producător Rick Rubin la studioul Shangri La Studios în Malibu, California.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*