Of Virtue a lansat piesa „Torn Apart”, ce prezintă realitatea celor care se confruntă cu tendințe suicidale

Despre OF VIRTUE v-am mai povestit, au fost chiar și la noi în țară anul trecut, iar vara aceasta se vor întoarce din nou în România.

Dar până atunci, însă, iată că trupa ne prezintă o nouă piesă, „Torn Apart”, via Alternative Press, care vine la pachet cu un videoclip, prezentând realitatea cu care se confruntă cei cu tendințe suicidale și impactul altor tulburari de sanatate mentala pe care unii oameni le întâmpină.

Solistul formației, Tyler Ennis, a experimentat o astfel de situație prin încercarea unei persoane apropiat de a-și lua viața, constientizarea unei astfel de probleme fiind cea care a condus la crearea acestei piese, fiind, de altfel, una dintre cele mai personale piese lansate de Of Virtue pana acum. Astfel de situatii sunt des intalnite in societatea de azi, insa rezolvarea lor are inca mai de asteptat, avand in vedere felul in care acest subiect este considerat  inca a fi tabu. Prin  „Torn Apart”, Of Virtue incearca sa ajunga la cei care se lupta cu depresia si astfel de ganduri suicidale, pentru a raspandi pentru acestia mesajul it is ok to NOT be ok.

Si pentru a sustine cat mai bine cauza in care cred, Of Virtue s-a alaturat asociatiei Hope For the Day (www.hftd.org) care vizeaza prevenirea suicidului si si constientizarea problemelor mentale, astfel ca un procent din incasarile din vanzari si stream-uri va fi donat catre  Hope For the Day.

„Torn Apart” poate fi gasita pe  iTunes & BandcampSpotify & Apple Music.
Social media & misc. : Facebook | Instagram | Twitter | Website | Merchandise

Va reamintim ca Of Virtue va concerta vara aceasta in cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*