Ucigasul adolescentei goth Sophie Lancaster loveste din nou

247 vizualizări

Brendan Harris este unul dintre ucigasii lui Sophie Lancaster, adolescenta care a fost batuta doar pentru ca era adepta a curentului Goth.

In 2008, Sophie si iubitul ei se plimbau prin parc cand doi huligani i-au atacat si i-au batut din cauza vesmintelor pe care le purtau.

Criminalii – Harris si prietenul sau, Ryan Herbert – au lovit-o cu picioarele in cap pe Sophie si i-au calcat pe craniu. Fata a intrat in coma si a murit la putin timp dupa atac.

Toata comunitatea alternativa s-a solidarizat cu biata Sophie si, la momentul actual exista fundatii care ii poarta numele.

Se pare ca Harris nu si-a abandonat obiceiurile si continua sa fie agresiv. In momentul de fata, el este incarcerat servind o sentinta de inchisoare pe viata, la care i s-au mai adaugat 4 luni dupa ce a abuzat fizic o asistenta de la spitalul de boli nervoase unde fusese transferat.

Harris i-a fracturat nasul asistentei printr-un singur pumn dat in plina figura. Din fericire, huliganul nu va mai iesi niciodata de la zdup.

Cazul lui Sophie a inspirat multi artisti din lumea metal, inclusiv pe muzicienii din Delain, care au lansat un album dedicat tinerei. Materialul se numeste „We Are The Others” si a aparut in 2012.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*