Ucigasul lui Jim Morrison, dezvaluit la 43 de ani dupa moartea artistului

452 vizualizări

La 43 de ani dupa moartea tragica a lui Jim Morrison, solistul formatiei THE DOORS, Marianne Faithful, ex fotomodel, cantareata si groupie, iese la rampa cu o declaratie socanta.

Femeia a spus ca Jim a fost ucis de catre Jean de Breuteuil, fostul ei iubit, dealer de droguri, care i-a servit lui Morrison un cocktail fatal de substante.

Marianne a calatorit impreuna cu Breteuil la Paris, iar barbatul l-a vizitat pe Jim in camera sa de hotel, pentru a-i livra drogurile.

„Am intuit ca vor fi probleme. Am decis sa iau cateva barbiturice ca sa nu iau parte la ele. Jean l-a vizitat pe Jim in camera acestuia de hotel si l-a ucis. Sunt sigura ca a fost un accident. Heroina pe care i-a dat-o a fost prea tare. A murit, sarmanul. Nu voiam sa am de-a face cu asa ceva. Toata lumea care a avut legatura cu moartea lui Jim, in afara de mine, este moarta…”, a explicat Marianne Faithful pentru revista Mojo.

Jim Morrison  a murit pe data de 3 iulie 1971, intr-o camera de hotel din Paris, la varsta de doar 27 de ani.

Marianne Faithful pregateste un nou disc care va fi lansat pe data de 29 septembrie 2014. Acesta se numeste „Give My Love to London” si contine colaborari cu Nick Cave, Roger Waters, Anna Calvi, Pat Leonard, Tom McRae, Steve Earle si multi altii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*