Maratonul Rock Classics la Happy Cinema București: 6 filme-concert remasterizate, cu sunet 5.1

625 vizualizări

Bucură-te de 6 show-uri impresionante ale unor trupe rock legendare la Happy Cinema București, pe 3-4 februarie!

Voci remarcabile, decoruri complexe, efecte pirotehnice în 6 concerte filmate cu imagine și sunet remasterizate. Maratonul Rock Classics îți aduce filme-concert cu regii genurilor rock’n’roll și heavy metal: Queen, The Rolling Stones, The Doors, Black Sabbath, KISS și Motley Crue.

Trăiește spiritul rebel al anilor ’70 și ’80 cu singurul concert The Doors filmat în întregime, susținut la The Hollywood Bowl în’68 sau cu filmul-concert „Ladies & Gentlemen: The Rolling Stones”, compus din fragmente video filmate de-a lungul a patru nopți legendare din timpul mega-turneului “Exile on Main Street” din 1972.

Încarcă-te cu energia lui Freddie Mercury în timpul vizionării showului „Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986”, primul concert  al unei trupe de rock vestice care a reușit să pătrundă dincolo de Cortina de Fier! 80,000 de oameni au venit să asculte Queen atunci și emoția lor trece dincolo de ecran.

Mai mult, poți vedea concertele de final de carieră ale trupelor Black Sabbath și Moetley Crue. Într-un spectacol ce sărbătorește 40 de ani de existență a trupei, KISS Rocks Vegas folosesc decoruri inspirate din Sin City.

Prețul biletelor este de 26 de lei și pot fi achiționate de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online pe www.happycinema.ro

Programul evenimentelor:

Sâmbătă 3 februarie
18:00 Queen – Hungarian Rhapsody: Live in Budapest 1986
19:00 MÖTLEY CRÜE: The End – Live in Los Angeles 2015 New Year’s Eve
20:00 KISS Rocks Vegas 
Duminică 4 februarie
18:00 The Rolling Stones: Ladies&Gentlemen ‘74 
19:00 Black Sabbath The End of The End 
20:00 The Doors – Live at the Hollywood Bowl ‘68

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*