Maximum Rock lanseaza primul DVD al unui festival rock din Romania

433 vizualizări

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.

Pe langa deja traditionalele concerte, festivalul ofera numeroase oportunitati de distractie, cum ar fi expozitiile speciale, targurile de merchandise, concursurile si performance-urile. Pentru anul acesta, pregatim noi surprize asa ca fiti cu ochii in patru.

Datorita feedback-ului excelent primit atat din partea fanilor, presei dar si a formatiilor participante, am decis, impreuna cu Optical Disc Solutions, singurul multiplicator industrial de DVD-uri din Romania, sa lansam primul DVD al unui festival rock autohton! Aceasta realizare este una importanta atat pentru noi, cat si pentru industria de gen din Romania.

Alaturi de prestatiile formatiilor din line-up-ul primei editii a „Maximum Rock Festival”, ce s-a desfasurat pe 25 si 26 octombrie 2013 – My Dying Bride, The 69 Eyes, Leaves’ Eyes, Atrocity, Samael, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, Abigail, Vespera, God the Barbarian Horde, Psycho Symphony si White Walls, DVD-ul mai contine si interviuri, galerii foto si imagini cu fanii participanti!

Iata ce spune Zoltan Tussai, CEO la ODS despre experienta Maximum Rock Festival si munca asidua care a dus la realizarea DVD-ului:

„Optical Disc Solutions, singurul multiplicator industrial de DVD-uri din Romania, a sprijinit cu entuziasm initiativele echipei Maximum Rock, si suntem bucurosi ca anul aceasta am realizat impreuna acest prim proiect pe DVD.

Suntem increzatori ca acest festival va avea parte de multe editii in viitor si speram sa realizam impreuna urmatoarele DVD-uri pentru acest mare eveniment. In acest fel colectionarii isi vor putea reaminti mereu toate momentele frumoase si unice la care au participat. Succes!”

Maximum Rock Festival 2014  Bilete - DVD

DVD-ul a fost scos intr-un numar de 1000 de exemplare care vor fi distribuite gratuit fanilor, presei si tuturor celor interesati de muzica rock! Cei care isi achizitioneaza abonamente la Maximum Rock Festival 2014 de la sediul nostru, dar si prin sistemul Pay-Pall, primesc automat DVD-ul. Acesta va fi oferit si la evenimentul din acest an.

Cu siguranta, acest DVD va aduce un plus de imagine atat festivalului in sine cat si scenei rock/metal din Romania.Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal „must-see” al toamnei la Bucuresti.

Le multumim in mod special celor de la Dream Team Video, care s-au ocupat de filmari si de productie. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan.

************

Reamintim ca, in perioada urmatoare, vom confirma noi formatii romanesti. In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I’m The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucati) – include:

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (2 days)

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
– prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
– a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (2 days) / 2 Rates


 

Maximum Rock Festival 2014 – Tickets (1 day)

 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*