The 69 Eyes – Mesaj pentru fanii din Romania

325 vizualizări
Jyrki Linnankivi, solistul formatiei THE 69 EYES, a vizitat de curand „Graceland”, fosta locuinta a legendarului Elvis Presley.
 
Proprietatea artistului este o adevarata Mecca pentru rock’n’rollerii inversunati. Muzicianul a postat un scurt blog in finlandeza pe site-ul Ligii Societatilor Americano-Finlandeze.
 
Artistul a vazut zona Memphis si s-a delectat cu plajele senzationale, cu scena muzicala bogata si cu referintele culturale prezente peste tot. 
 
Jyrki a vrut sa-si incarce bateriile vizitandu-l pe unul dintre muzicienii care i-au schimbat viata si i-au modelat stilul, astfel incat sa fie pregatit pentru concertul de la Bucuresti, din cadrul „Maximum Rock Festival”. 
 
The 69 Eyes vor urca pe scena festivalului pe data de 26 octombrie 2013. 
 
Pana atunci, insa, trupetii au transmis un mesaj important – si exlusiv – pentru fanii din Romania! Asculta-l mai jos:

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.
 

Printre formatiile anuntate pana in acest moment se numara: My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Atrocity, Leaves’ Eyes, God, Dirty Shirt.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Acum poti achizitioneaza bilete la concerte prin transfer bancar!!!

Bilete pentru o singura zi: 

90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie
 

Abonamente individuale:

145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie
 
Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),

 

IMPORTANT: Primele bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet / trupa cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet.
O lista cu primele persoane care participa la meet & greet poate fi consultata AICI.
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*