Devin Townsend a lansat videoclipul ”War”

Devin Townsend / Foto: Tania Ghosh
Devin Townsend / Foto: Tania Ghosh
168 vizualizări

Devin Townsend va lansa un nou material, intitulat ”Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1” pe 23 octombrie 2020.
Noul produs va fi lansat într-o ediție limitată, în mai multe variante: art book Deluxe 2CD + Blu-Ray + DVD (inclusiv lucrări de artă și fotografii extinse), Limited 2CD + DVD Digipack, Standalone Blu-Ray, Gatefold 3LP + 2CD vinyl box – set & digital album.
Varianta Blu-Ray include și un bonus cu imagini ”document” ce beneficiază de un mix de sunet surround 5.1.

Pentru promovarea noului material Devin Townsend a lansat videoclipul „War”, pe care îl puteți urmări mai jos:


”Iată o altă melodie extrasă de pe „Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1”.
În mijlocul haosului din vremurile recente, mă uit înapoi la acest concert ca fiind o altă lume în multe feluri și, deși DVD-ul oferă multe și diferite senzații pe tot parcursul concertului, această melodie, „War”, este un indiciu al vibrațiilor de început ale spectacolului .

Am vrut să creez o experiență atât pentru trupă, cât și pentru public, care să fie creativă și fără limite (în măsura posibilităților noastre) și sunt foarte mândru de asta. Următoarea melodie pe care o vom lansa va avea o atmosferă diferită, dar, deocamdată, vă rog să vă bucurați de această interpretare a unei melodii a mea din era Infinity.

Inițial a fost vorba de lupta împotriva propriilor mecanisme și gânduri de auto-distrugere, deci poate că este potrivit pentru ceea ce s-a întâmplat recent.

Din nou, vă mulțumesc pentru sprijin și sper că veți găsi forța pentru a trece prin acest an haotic”, a ținut să menționeze Devin.

Reamintim că Devin Townsend este anunțat ca și headliner în cadrul Maximum Rock Festival 2021, eveniment programat pentru perioada 04-05 iunie 2021, la Arenele Romane (Open Air) din București.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile aici: www.AmBilet.ro.

 

 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*