Un hot din Romania fura telefoane de la marile festivaluri internationale

273 vizualizări

Unii hoti sunt atat de prolifici incat tocmai aceasta harnicie le creeaza probleme. Problema intervine atunci cand talharul are un asociat de origine romana.

Un barbat in varsta de 30 de ani, pe nume Stefu Costel, a platit oalele sparte in locul unui hot care a furat 27 de smartphone-uri de la un concert LIMP BIZKIT din Anglia!
Costel a fost prins in posesia bunurilor furate si condamnat la 14 luni de inchisoare cu executare. Telefoanele valorau, in total, 15.000 de dolari.

Acestea fusesera sustrase de prietenul fratelui sau, care i le-a dat spre pastrare lui Stefu Costel. Barbatul s-a declarat vinovat de posesie de articole obtinute prin furt. El nu se afla la prima infractiune. Anul trecut, a petrecut timp in inchisoare pentru ca a talharit participantii la Reading Festival, pagubindu-i tot de smartphone-uri.

Se pare ca furtul de telefoane de la festivaluri a devenit o „afacere” lucrativa pentru hoti. Protejati-va, asadar, buzunarele si gentile si evitati sa luati parte la aceste evenimente cu gadget-uri scumpe la voi.

Cititi aceste trucuri esentiale de supravietuire la festivalurile verii.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*