Urmareste noul videoclip Bodark, „Ne-ntorc”

170 vizualizări

Trupa BODARK continua sa promoveze albumul POT si lanseaza un videoclip nou intr-un moment foarte delicat pentru Romania: alegerea presedintelui.

Piesa « Ne-ntorc » este cea mai „revoltata” piesa de pe album si vorbeste concis despre felul in care deseori suntem ignorati, lasati in ceata intentionat, manipulati, dezinformati, iar noi ne amagim ca vom „schimba tot cu un vot”.

Invitati speciali pe aceasta piesa au fost Sergiu Marin (violoncel) si Mihai Tivadar (sintetizatoare aditionale)

Clipul a fost filmat, montat si regizat de echipa Speakaspell Laboratory – Diana Iacomir Veve și Șerban-Ionuț Georgescu (White Walls, The Boy Who Cried Wolf) și poate fi vizionat  mai jos.

Trupa multumeste pe aceasta cale pentru ajutor – lui Mihai Andrei (Clor Mult – Breathelast, TBWCW) pentru suportul constant, Alexandrei Cuteanu pentru rabdarea de la filmari si Stefaniei Grigorescu.

Albumul de debut – “POT”, este disponibil pe pagina bandcamp http://bodarkband.bandcamp.com și poate fi comandat și în format fizic (CD), printr-un email la band (at) bodark.ro.

Materialul conține 10 piese care îmbină elemente din rockul clasic și alternative cu aranjamente moderne și pasaje de sintetizatoare și violoncel.
Un preview amplu al albumului, care reușește să capteze ambianța si diversitatea muzicii BODARK poate fi vizionat sub forma video la adresa :

Producția albumului a fost realizată de Bodark și colectivul Drop’n’Dirty : înregistrări în studioul Bodark de către Alex Bacșei, mixaj și sintetizatoare adiționale de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) și mastering de Attila BrushVox (BrushVox Studio, București). Designul bookletului a fost conceput de Dragoș Alexandru (Dalex).

Contact :

http://www.facebook.com/BodarkBand
www.youtube.com/BodarkBand
http://bodarkband.bandcamp.com
www.bodark.ro

Drop’n’Dirty: http://www.facebook.com/DropDirty
Speakaspell:  https://www.facebook.com/Speakaspell
Dalex: http://www.facebook.com/Dalex.Design

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*