Varg Vikernes face cheta. Afla cum il poti ajuta

220 vizualizări

Varg Vikernes, fostul frontman al formatiei BURZUM, le-a cerut fanilor ajutorul intr-o problema personala.

Muzicianul vrea sa dea in judecata autoritatile franceze care l-au arestat de curand sub suspiciunea de terorism. Pentru proces, el are nevoie de bani asa ca va face o cheta in randul admiratorilor sai. 

Francezii au o problema cu convingerile politice ale lui Vikernes, care este rasist si simpatizeaza cu neo-nazismul. Legile din Franta sunt foarte stricte in aceasta privinta si nu permit asemenea viziunui.

Vrem sa dam autoritatile in judecata pentru ca ne-au arestat fara niciun motiv, pentru ca au facut-o intr-un mod brutal cu copiii de fata si pentru ca ne-au luat armele. Va rugam sa ne ajutati sa ne sustinem dreptul la libertate si la libertatea celorlalti. Pana cand nu este prea tarziu”, a scris Vikernes pe blogul sau.

Muzicianul a fost arestat pe data de 16 iulie 2013 impreuna cu sotia sa, Marie Cachet, sub pretextul ca pregateau un masacru, dupa ce isi procurasera arme de foc.

Vikernes a mai petrecut 15 ani in inchisoare pentru uciderea lui Oystein Aarseth, chitaristul formatiei norvegiene Mayhem, pe care a declarat ca l-a omorat in auto-aparare.

Afla toata povestea arestarii AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*