Within Temptation vor lansa albumul „Resist” în decembrie 2018

Within Temptation
Within Temptation

Trupa olandeză de simfonic metal Within Temptation ne va face o surpriză în câteva luni. Sharon den Adel și colegii ei se pregătesc să lanseze albumul Resist la data de 14 decembrie 2018. Materialul va fi publicat prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records pentru prima dată, după ce trupa a semnat recent un contract cu aceasta.

Din păcate (sau din fericire), Within Temptation nu au dezvăluit încă niciun teaser sau single de pe viitorul album, după cum obișnuiesc să facă mai toți artiștii în ultimul timp. Știm însă că muzica va avea un aer modern, dar în același timp dark, după spusele solistei. Membrii grupului au abordat un stil ”futurist și rebel”, încercând să dea genului metal pe care l-au avut până acum o cu totul altă turnură.

Așa că așteptați-vă la cel mai ”heavy”, ”dark” și ”dirty” album semnat Within Temptation. Cel puțin asta promite trupa. 🙂

Resist, al șaptelea material discografic din cariera grupului olandez, va fi unul de mare valoare emoțională, având în vedere că membrii Within Temptation au trecut printr-o perioadă grea, de incertitudine, în ceea ce privește continuarea pe scena muzicală în formatul actual. De aici și numele ”Resist”.

Trupa va porni din octombrie într-un turneu european (incluzând Rusia, Germania, Ungaria, Anglia, Austria, Suedia), care se va încheia la sfârșitul anului cu două concerte în țara natală, la Tilburg.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*