Muse au lansat albumul „Simulation Theory”. Descoperă acum detaliile despre noul material

439 vizualizări

Trupa britanică Muse a lansat recent al optulea album studio, numit Simulation Theory. Stilul este un pic diferit; piesele sunt mai pop, cu influențe din science fiction și cultura pop a anilor 1980. Însă, pe acest material, veți auzi în continuare instrumentale împrumutate din muzica electronică și mult sintetizator.

Pentru proiectul Simulation Theory, Muse au colaborat cu producători ca Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback și Timbaland. Coperta albumului a fost realizată de Kyle Lambert, cel care a creat ilustrațiile și posterele pentru serialul Stranger Things.

Single-urile de pe Simulation Theory au început să fie publicate încă din luna mai 2017, majoritatea melodiilor de pe material fiind însoțite de videoclipuri bazate pe multe efecte vizuale computerizate. Unul dintre extrase este The Dark Side, pe care îl puteți urmări mai jos:

Noul album a apărut într-o variantă standard și două ediții deluxe, ce conțin și versiuni alternative ale track-urilor originale. Pentru 2019, britanicii plănuiesc turnee de promovare prin America de Nord și Europa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*