A murit Allen Lanier de la Blue Oyster Cult

2013, poti sa te duci fix la naiba! Ca si cum nu era destul ca au murit asa de multi muzicieni de valoare in ultimele cateva luni, inca un artist a parasit aceasta lume.

Este vorba despre Allen Lanier, membru fondator BLUE OYSTER CULT. Lanier a decedat din cauza unei boli la plamani, dupa ce a fost spitalizat de urgenta.

Lanier a facut parte din BOC de la inceput, din 1967, si pana cand trupa s-a retras, in 2006. Ultimul concert BOC alaturi de Lanier a avut loc in 2012, la New York.

Boala lui Lanier a fost, cel mai probabil, declansata de fumatul excesiv.

DFTR, dragul nostru! Te iubim si ne este dor de tine!”, au scris membrii trupei pe Facebook, referindu-se la piesa „Don’t Fear The Reaper”, unul dintre hiturile formatiei.

Prietenul meu de suflet Allen Lanier a trecut in nefiinta. Imi va fi dor de el desi nu am vorbit de ceva timp. A fost un muzician si un ganditor foarte talentat. Citea cu nesat orice, in special religie comparativa. Am condus impreuna ani in sir, am impartit camere, am petrecut, am ras, am canat. Toti fanii BOC si toti membrii trupei vor plange moartea lui Allen. Fumatul l-a ajuns din urma si l-a secerat. A fost spitalizat cu boala pulmonara obstructiva cronica. Allen a fost cel care a ascultat cateva casete cu mine cantand si mi-a zis ca am sanse sa devin solist. Peste 40 de ani de amintiri…Poate ca acum canta o melodie cu Jim Carroll„, a scris Eric Bloom, vocalistul Blue Oyster Cult, pe pagina sa.

RIP Allen! Ne vei lipsi!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*