Amon Amarth va avea un studio de tatuaje în turneu

561 vizualizări

De ce să pleci de la concerte doar cu albume, pene sau tricouri, când poți pleca și cu un tatuaj?

Alături de Arch Enemy și Hypocrisy, Amon Amarth vor avea trei concerte în Anglia, mai exact Birmingham, Manchester și Londra (parte din turneul European), promovându-și ultimul album. Alături de cele trei formații veți găsi și o echipă Old Sarum Tattoo, pregătită să vă marcheze pe piele amintirea unui concert fenomenal.

Tatuajele ale căror modele le veți găsi mai jos, vor avea prețuri variind între 40 și 120 de lire, de la topoare, săbii, rune și logo-ul trupei la vikingi și shieldmaidens.

Pregătiți-vă pentru festinul dinainte de concert. Pentru prima dată pe tărâmurile engleze, aducem studioul oficial Amon Amarth Tattoo Shop! Sacrificați-vă pielea cu un tatuaj al invaziei, aduceți-vă clanul și coarnele de băut ca să-i cinstim pe zei. Sala ospățului se deschide la 12 după amiază, locul tău din Valhalla te așteaptă!

„Berserker”, lansat pe 3 mai via Metal Blade Records, a fost produs de Jay Ruston și înregistrat la Sphere Studios în California. Ruston a mai colaborat cu formații ca Stone Sour, Uriah Heep, Steel Panther sau Anthrax.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*