Amon Amarth încheie trilogia de videoclipuri cu „Mjolner, Hammer Of Thor”

Amon Amarth au lansat ultimul lor album „Berserker” via Metal Blade Records în urmă cu o lună, iar acum au decis să încheie și trilogia de videoclipuri care a început cu „Raven’s Flight”, a continuat cu „Crack The Sky” și acum se termină cu „Mjolner, Hammer Of Thor”. Vizionați videoclipul mai jos:

Actorii aleși pentru acest videoclip au fost Josh Barnett ca berserker, Erick Rowan ca Thor, Tess Kielhammer și luptătorul WWE Viktor au interpretat demonii, iar Shanie Rusth o shieldmaiden.

Despre „Berserker” Johan Hegg, vocalistul trupei, spune: „Pentru mine, acest album e Amon Amarth 2.0. Cred că ce am făcut aici a fost să ne oferim șansa de a explora alte părți ale muzicii noastre și ceea ce însemnăm noi ca trupă.”

Dacă ați ratat celelalte două clipuri, vi le lăsăm noi aici ca să nu mai căutați prin altă parte:

Hegg dezvăluie mai multe despre „Berserker” într-un interviu pentru Revolver, spunând că pentru ultimul album lansat, „Jomsviking” (2016), a scris un întreg scenariu și abia apoi l-au transformat în versuri și muzică. A preferat să nu se grăbească cu idei noi pentru că pur și simplu nu funcționau, n-avea o poveste de spus, așa că a așteptat să facă muzica prima dată.

Singura idee din punct de vedere al versurilor care a venit înaintea sunetului, a fost pentru piesa „The Berserker At Stamford Bridge”, venită din partea unui prieten care i-a spus o poveste și a propus să o transforme în versuri: „E la sfârșitul Erei Vikingilor. Vikingii sunt în Anglia și au avut succes în a-i învinge pe englezi pentru că s-au mișcat în timpul nopții, dar la bătălia de la Stamford Bridge, englezii au folosit tactica vikingă împotriva lor și i-au surprins. Vikingii erau prea departe de tabără și depășiți numeric, 3000 la 15000. S-au retras dincolo de pod și au trimis un bărbat cu un topor pentru a-i opri pe englezi.”

„Berserker” a fost produs de Jay Ruston și e primul album la care participă noul toboșar al formației, Joke Wallgren, care s-a alăturat în 2016.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*