Riul Doamnei si Krepuskul anunta a 4-a editie a turneului „The Transylvanian Alliance”

Riul Doamnei si Krepuskul anunta a 4-a editie a turneului „The Transylvanian Alliance”. Colaborarea dintre cele doua trupe a inceput in 2007 si a devenit o traditie de-a lungul anilor in Italia si in Romania. In 2013, turneul se intinde pe durata a 8 concerte pe teritoriul Italiei, Ungariei si Romaniei.
Riul Doamnei, una dintre cele mai cunoscute trupe italiene de black metal simfonic, si-a inceput activitatea in 1999. Trupa a concertat alaturi de multe nume importante ale scenei de metal extreme international precum Vader, Rotting Christ, Marduk etc. si a lansat multiple materiale discografice.
Krepuskul promoveaza un sound ce amesteca diferite influente interesante, fiind o trupa greu de incadrat intr-un gen, probabil o descriere buna ar fi experimental metal/avant-garde. Cu o activitate ce dateaza din 2007, Krepuskul a reusit ca in 2011 si 2012 sa cante in cadrul a peste 20 de festivaluri, cel mai important fiind Bloodstock Open Air din UK. In momentul de fata trupa pregateste lansarea unui nou album.
Date „The Transylvanian Alliance”:
12 aprilie – Verona (IT)
13 aprilie – Reggio (IT)
14 aprilie – Bologna (IT)
17 aprilie – Szeged (HU)
19 aprilie – Slatina (RO)
20 aprilie – Petrosani (RO)
21 aprilie – Aiud (RO)
22 aprilie – Cluj-Napoca (RO)
Pagini oficiale:
Video:
Krepuskul:
Riul Doamnei:
Live: http://www.youtube.com/watch?v=0HrLcqojqOs

Sursa: Comunicat Cavalleria Events


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*