Biohazard – motivele plecării solistului Scott Roberts

Au fost dezvăluite anumite detalii care explică ultimele mutări din tabăra americanilor de la BIOHAZARD și de ce formația tot amână lansarea unui nou material discografic.

Plecarea solistului Scott Roberts, cel care a fost membru Biohazard între anii 2002-2005 și 2011-2016, a dus la apariția unor comentarii acide împotriva sa din partea chitaristului Billy Graziadei. Acesta a declarat într-un interviu pentru cei de la „The Ex Man” că Scott „s-a săturat de Biohazard. A găsit un job mai bine plătit în New York, făcea tone de bani, iar prin faptul că pleca în turneu cu trupa pierdea mulți bani și își lăsa familia în urmă. Cred că am început să dezvolt anumite probleme față de el. Când am început să lucrăm la un nou album ne-am contrariat, iar el a plecat. Am luat-o de la capăt, se pare!”

În cele din urmă, Scott a venit și el cu câteva comentarii în plus: „Eram ok cu faptul că pierdeam bani în timpul turneelor, însă îmi plăcea enorm ceea ce făceam. Problema reală a fost aceea că eu nu mă înțelegeam deloc cu unul dintre membrii trupei și nu mai simțeam că aveam un loc cu trupa în turneu. Singurul motiv care mă ținea în Biohazard era munca pentru noul album, de care sunt foarte mândru. Atunci când alt membru al trupei mi-a spus clar că nu se va întâmpla, am renunțat la totul”.

Graziadei se află în acest moment în turneu cu proiectul Powerflo, din care mai fac parte chitaristul Christian Olde Wolbers de la Fear Factory, solistul Sen Dog de la Cypress Hill și bateristul brazilian Fernando Schaefer. Deocamdată, nu se cunosc alte planuri pentru un viitor album Biohazard.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*