Borknagar: videoclip nou pentru „Voices”

260 vizualizări

Formația norvegiană de progressive black metal și-a lansat noul album de studio pe 27 septembrie 2019 via Century Media. „True North” ocupă locul cu numărul unsprezece în discografia lor, al zecelea album, „Winter Thrice”, fiind lansat în 2016.

O altă piesă de pe album primește un videoclip oficial, anume „Voices”, piesă despre care vocalistul formației spune că e o piesă făcută din altă țesătură. A fost făcută dintr-o singură încercare, pe dos. Și-a forțat intrarea în existență mai degrabă decât să fie scrisă conștient.

Am petrecut aproape doi ani scriind, înregistrând și producând ‘True North’ și suntem extrem de mândri de ceea ce am realizat până în momentul de față. Din partea întregii trupe, pot să spun că ne-am împins limitele muzicale, iar rădăcinile noastre s-au dus și mai adânc în lumea nordică.

Coperta și layout-ul au fost realizare de Thor Erik Dullum și Marcelo Vasco. „De la început am vrut ca acest album să aibă o copertă clară, organică, care să împrăștie frigul și esența nordică a conținutului.” De asemenea, formația a prelungit contractul cu Century Media.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*