Changing Skins va sustine un nou concert la Bucuresti

Dupa concertul excelent sustinut cu ocazia lansarii primului material discografic (13 octombrie 2012, The Silver Church Club, Bucuresti), bucurestenii de la CHANGING SKINS se pregatesc pentru un nou show in capitala. De aceasta data locul ales este Kulturhaus, iar data este 13 decembrie 2012.

Am fost foarte fericit sa vad multa lume draga noua, care a venit la lansarea albumului nostru, asa ca ne-am hotarat sa reeditam evenimentul in Bucuresti. Vom avea si un invitat surpriza pe care il vom dezvalui in curand. Vrem in primul rand sa oferim o sansa sa ne vada si celor care, din diferite motive independente de vointa lor, nu au reusit sa ajunga la lansarea primului nostru album. Va fi un concert Changing Skins complet, in care vom canta toate piesele de pe album. Nu ascund faptul ca mai pregatim inca o mica surpriza (audio-vizuala) pe care o datoram fanilor de ceva timp. Speram sa va placa si sa retraiti cu noi toate acele sentimente frumoase”, a declarat Horatiu Ghibu, solistul vocal al formatiei Changing Skins.
 

Reamintim ca „Changing Skins” a fost lansat in varianta CD-digipack, include 10 piese si doua videoclipuri, iar distributia in tara va fi asigurata de A & A Rec.


Tracklist-ing „Changing Skins”:
1. Ain’t Worth It
 2. Baby
 3. Use Me
 4. Lady Hoax
 5. Deeper And Deeper
 6. The Friday Night Anthem
 7. Fragile
 8. Perfect Foes
 9  Hot Core
10 The Road
11. Ain’t Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

 

Pentru promovarea noului material Changing Skins va sustine cateva concerte alaturi de moldovenii de la Alternosfera (formatie care isi lanseaza un nou album) dupa cum urmeaza:

 

03 noiembrie – Galati / Club Zodiar (pagina evenimentului AICI)

10 noiembrie – Suceava / Babylon Club (pagina evenimentului AICI)

24 noiembrie – Iasi / Underground Pub (pagina evenimentului AICI)

tba – Chisinau

 

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinate intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din

 

Changing Skins:
Horatiu Ghibu – voce (ex: Briefcore, Klon, Rain District)

Stefan Mustata – chitara, programming (ex: Frozen Dusk)
Adi Cotoara – bas (ex: Lotul National De Hardcore)
Raluca Pascaru – tobe (ex: Loredana Groza)
 

Cei interesati sa achizitioneze primul album semnat Changing Skins pot face comanda la adresa promo@promusicprod.ro. Pretul CD-ului este de 25 lei + 12 lei taxele postale (Bonnus un poster cu formatia). Plata se face in sistem ramburs – la livrarea coletului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*