Death Angel a lansat videoclipul piesei „Aggressor”

176 vizualizări

Formația americană Death Angel a lansat videoclipul animat al piesei „Aggressor”. Cântecul este extras de pe cel mai recent LP al grupului, intitulat „Humanicide”.

Discul este cel de-al 9-lea din cariera Death Angel și a ieșit pe piață în data de 31 mai 2019. De producție s-a ocupat Jason Suecof.

În noiembrie 2019, piesa „Humanicide”, title trackul albumului, a fost nominalizată la Premiile Grammy, la categoria „Best Metal Performance”.

Tracklistul poate fi consultat aici:

1. Humanicide
2. Divine Defector
3. Aggressor
4. I Came for Blood
5. Immortal Behated
6. Alive and Screaming
7. The Pack
8. Ghost of Me
9. Revelation Song
10. Of Rats and Men
11. The Day I Walked Away (bonus track)

Death Angel este o formație „cult” a scenei thrash internaționale și a avut un parcurs tumultuos de-a lungul anilor. Grupul a fost întemeiat în 1982 în Daly City, California, în S.U.A. și a activat până în 1991, când, în urma unui accident cumplit suferit în timpul turneului de promovare a discului „Act III”, toboșarul Andy Galeon a fost grav rănit. Casa de discuri a forțat trupa să meargă înainte și să îl înlocuiască pe artist, lucru care a dus la tensiuni în interiorul formației. Într-un final, Death Angel a decis să ia o pauză, care a durat zece ani. În 2001, Death Angel a revenit pe scenă cu forțe proaspete și schimbări de componență.

Urmărește videoclipul „Aggressor” mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*