Evanescence: concert acustic surpriză în Rusia

Luni, 23 septembrie, formația Evanescence a avut un concert acustic neplanificat în Voronezh, Rusia, după ce camionul cu echipament n-a ajuns la timp. Acum, dacă showul ar fi fost la doare câteva zile distanță de concertul de la Arene, ar fi mers aici o glumă cu străzile de la noi.

Concertul era programat pentru Grad Event Hall în ziua de duminică, 22 septembrie, dar organizatorii au fost nevoiți să-l amâne o zi din cauza unui accident care a implicat camionul cu echipament al formației. Chiar și așa, camionul n-a putut ajunge nici următoarea zi, așa că formația a decis să țină un concert acustic folosing instrumente închiriate din oraș.

Chitarista Jen Majura a povestit întâmplarea pe pagina sa oficială de facebook:

I am in this crazy Rock‘n‘Roll business now for over 15 years, played probably over a thousand shows from shitty little…

Geplaatst door Jen Majura Official op Dinsdag 24 september 2019

Fiind în industrie de peste 15 ani, Jen credea că a văzut totul și că n-o mai poate surprinde nimic… asta până au ajuns în Voronezh. Chiar și fără instrumente, formația a decis să țină concertul oricum și să nu dezamăgească fanii.

Camionul întârziat conținea absolut tot echipamentul lor: chitare, bassuri, tot drum kit-ul, instrumentele de rezervă, amplificatoare, lumini, haine de scenă, pedale, cabluri, backdrop, lucruri speciale pentru meet & greet, microfoane, pene, totul.

Multe piese din setlist – pe care-l veți găsi mai jos – n-au fost repetate acustic niciodată. Jen spune: Durează ceva să înveți niște piese de la capăt pentru că ce era cântat cu 7 corzi în drop A, e acum cu 6 corzi în acord standard și tot ce ai e un capodastru. În câteva ore am reînvățat piesele și am făcut ca această seară să se întâmple!

No photo description available.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*