Concert Evanescence în România

2.518 vizualizări

Pe 29 iunie de la ora 20:00, EVANESCENCE vor cânta la Bucureşti la Arenele Române.

Biletele cu preţuri speciale de earlybird sunt în vânzare online AICI şi în format fizic în reţeaua de 1800 de puncte www.iabilet.ro/reţea

Evanescence, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreagă lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreagă lume, muzică Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesă „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” şi „Best Hard Rock Performance”.

Albumul „Fallen” a rămas şi în ziua de azi în topul preferinţelor celor ce iubesc muzică rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreagă lume. „Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzică formaţiei Evanescence poartă o paleta întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Festivalul METALHEAD Meeting care iniţial era programat pe 29 şi 30 iunie s-a reprogramat cu o săptămâna mai devreme, pe 24 şi 25 iunie tot la Arenele Române.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/reţea (în Magazinul Muzică, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:
EARLYBIRD: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 140 Lei categoria C până pe 1 februarie
PRESALE: 300 Lei categoria A, 200 Lei categoria B, 170 Lei categoria C până pe 29 iunie
– în ziua concertului biletele la categoria C vor costă 200 de lei, cele la categoriile A şi B urmând mai mult că sigur să fie sold out

Se găsesc la vânzare şi pachete speciale VIP Meet &; Greet care conţin: Bilet categoria B în faţă scenei, Meet & Greet, Poză cu trupa, o cutie inscripţionată, un afiş cu autograf, un badge VIP laminat. Acestea sunt vândute direct de managementul artistului prin iabilet.ro şi costă 850 de lei. Numărul lor este limitat la 40 de bucăţi.

Harta Locaţiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K şi E
Ccategoria B: fără loc în faţă scenei,
Categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena.

Numărul de bilete din categoriile A şi B sunt limitate la 700 de bucăţi din fiecare categorie.

Concertul are loc în aer liber

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concert powered by ROCK FM

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*