Evanescence sarbatoreste 10 ani de la lansarea albumului „Fallen”

221 vizualizări

EVANESCENCE sarbatoreste astazi, 04.03.2013, 10 ani de la lansarea discului „Fallen”. Cum mai trece timpul! Pentru a marca ocazia deosebita, trupa a decis sa lanseze un vinil violet, in editie limitata.

Acesta contine albumul de debut al trupei si cateva materiale exclusive, pentru fanii adevarati. Materialul este pus in vanzare de Wind-up Records.

Fallen” a fost un adevarat hit si a adus in lumina reflectoarelor una din cele mai promitatoare trupe ale noului val de metal american. Primul single de pe disc, „Bring Me To Life”, inclus in coloana sonora a filmului „Daredevil”, a devenit imnul anului 2003 pentru foarte multi rockeri.

De pe album s-au extras 4 single-uri – „Bring Me To Life”, „My Immortal”, „Going Under” si „Everybody’s Fool” – , iar materialul s-a vandut in peste 7 milioane de exemplare numai in America. In 2003, Evanescence a castigat premiul Grammy pentru „Best New Artist” si „Best Hard Rock Performance”.

Chiar daca niciunul din albumele mai recente ale trupei nu a atins succesul lui „Fallen”, Evanescence continua sa fie o prezenta speciala pe scena contemporana de rock.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*