White Walls lanseaza un nou album pe data de 10 octombrie 2013

White Walls te invita pe 10 octombrie la Club Silver Church pentru un concert eveniment ce marcheaza lansarea lui „Escape Artist”, al doilea album din cariera grupului constantean.
 
„Escape Artist” incheie o pauza discografica de 3 ani, perioada in care trupa a sustinut numeroase concerte, atat in tara cat si peste hotare, unde a ajuns revelatia festivalului olandez ProgPower.

Lansarea acestui disc a fost special programata pentru data de 10 octombrie, aceeasi perioada cand in 2010 a fost lansat si albumul Mad Man Circus.
 
Cele 13 piese incluse pe disc reprezinta o calatorie, atat conceptual cat si la nivel de compozitie si inregistrari, albumul purtand amprenta a trei studiouri cu renume – Next Dog Studio (Bucuresti), Luna Recording Studio (Cluj-Napoca), unde Oliver Vegh a fost responsabil pentru inregistrarea vocilor, si NoCity Studio (Bucuresti).
 
Iar pentru ca intregul concept White Walls a capatat rapid o identitate unica, echipa implicata in acest proiect ramane aproape neschimbata. Inregistrarile si mixajul sunt semnate de acelasi Marius Costache (www.mariuscostache.ro), in timp ce masterizarea i-a revenit de aceasta data lui Alan Douches (www.westwestsidemusic.com), cunoscut pentru colaborari cu nume de top precum Killswitch Engage, Mastodon, Kvelertak, Sepultura sau The Black Dahlia Murder. Din aceasta echipa face parte si Mihnea Ioan Grecu (X-Lab Solutions), „al cincilea membru” White Walls, a carui sustinere este si de aceasta data prezenta in mod neconditionat.
 
Showul din Silver Church va include un show vizual impresionant, construit pe baza noului concept muzical.
 
Dream Chaser

„Escape Artist” simbolizeaza evadarea din lumea reala intr-o lume imaginara, acolo unde totul este posibil. Se poate spune ca artistul isi creeaza univers dupa univers. Insa artistul este in esenta om, iar incercarea sa de a crea universul ideal are ca urmare o serie de erori in ‘constructie’.

Fiecare piesa reprezinta o stare traita de acest artist, un om visator, bipolar, personaj ce trece rapid de la agonie la extaz, de la calm la disperare. Albumul in sine este o calatorie catre cele mai intunecate ganduri, o lupta cu monstrii din interior, o proiectie a rolului trait in fiecare piesa.’ declara solistul Eugen Brudaru.
 
Grafica este din nou semnata de Costin Chioreanu (Twilight13Media), ale carui talent si imaginatie redefinesc conceptul grafic creat acum trei ani.
 
Invitatii speciali ai serii sunt Breathelast (Bucuresti) si Subliminal Damage (Iasi).
 
Evenimentul va incepe la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se pot gasi doar la intrarea in club, in seara concertului. Tot in seara evenimentului veti gasi si noul album la standul de merchandise oficial, alaturi de noi modele de tricouri, hanorace si long sleeves

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*