Evanescence lucrează la piese noi

589 vizualizări

În 2011, fanii Evanescence au primit al treilea și ultimul album de studio pentru următorii aproape 10 ani, iar acum trupa speră că în 2020 vor lansa al patrulea album.

Totuși, în 2017 formația lansează „Synthesis”, un album care conține piese reînregistrate cu un aranjament orchestral și elemente electro. În tracklist se regăsesc piese populare ca „Lithium”, „Bring Me To Life” sau „Lacrymosa” alături de două melodii noi, „Imperfection” și „Hi-Lo”.

Într-o discuție cu SiriusXM, Amy Lee spune: „(2019) E un an de creație pentru noi. Cântăm la câteva festivaluri și concerte unde suntem headlineri, iar între ele ne adunăm și lucrăm la piese pentru un nou album.”

Vocalista a fost întrebată dacă poate spune orientativ o dată de lansare pentru album, iar ea răspunde „sperăm că anul viitor”. Deci, dragi fani Evanescence, n-avem decât să așteptăm și să dăm pe repeat piesele vechi, iar noi, cei născuți după ’95, să ne amintim cât de emo ne credeam ascultând „Bring Me To Life” și „My Immortal”.

Nu uitați că pe 15 septembrie 2019, Evanescence revin la Arenele Romane din București pentru un show memorabil! Trupele din deschidere se vor anunța curând.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*