Evanescence – Noi detalii despre viitorul album

901 vizualizări

Ne pregătim pentru concertul Evanescence de luna viitoare și ne punem la curent cu ultimele noutăți legate de materialul discografic ce va fi lansat în curând de către trupa americană.

Solista grupului, Amy Lee, a făcut public într-o postare video pe Facebook numele albumului: „Synthesis”. De ce se va numi așa? Pentru că „este o sinteză, o combinație sau un contrast între trecut și prezent, între organic și sintetic.”

Cu alte cuvinte, noul album va aborda un stil cu totul diferit față de cel cu care ne-a obișnuit până acum Evanescence, iar asta pentru că el va conține reinterpretări ale unor piese mai vechi și doar două piese noi.

„Scoatem zgomotul distorsionat al chitarelor, scoatem tobele și le înlocuim cu o orchestrație complet sintetică de beat-uri și sunete. Nu va fi un remix, ci o reconstrucție de la zero a pieselor”, a mai declarat artista legat de modul în care va fi abordat acest nou proiect.

Pe membrii trupei Evanescence îi vom putea vedea performând live la Arenele Romane din București în data de 29 iunie 2017.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*