Formația Exivious se desparte

Olandezii de la EXIVIOUS (foto) au anunțat că se despart după lansarea a două materiale discografice (cel eponim din 2009 și „Liminal” din 2013). Membrii trupei vor fi implicați în alte proiecte și ne anunță că ne putem aștepta la câteva show-uri de rămas bun în 2017.

Tymon Kruidenier, fondatorul formației, a declarat: „Dragi prieteni, cu greutate vă mărturisesc că vom încheia activitatea cu Exivious. Am început să cânt în această formație la scurt timp după ce m-am apucat să cânt la chitară, și de atunci a fost o importantă bucată din viața mea. Exivious a fost mereu legată de afinitățile noastre muzicale: de la perioada de death metal în demo-urile noastre, până la zilele de jazz fusion sau post-rock.”

„Am discutat dacă ar fi bine să ne schimbăm genul și să includem voce în Exivious, dar am simțit că nu ar fi corect. Urâm să vă dezamăgim făcând acest lucru. Lăsăm proiectul trecutului și ne vom axa pe propriile proiecte în viitor. Vrem să le mulțumim fanilor noștri pentru dragostea și suportul acordat până acum. Pentru a celebra aventura noastră muzicală, vom susține câteva show-uri de final în 2017”.

Merită menționat faptul că Exivious va cânta în România cu ocazia Soundart Fest. Proiectat în jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfășura în perioada 4-7 mai, grădina de vară a Clubului Quantic din București. Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansări de carte, vernisaje și workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punți de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice. Mai multe detalii puteți găsi AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*