Ghost, lyric video pentru „Faith”

526 vizualizări

A treia piesă de pe albumul „Prequelle” (2018) are în sfârșit un lyric video oficial pe care-l puteți viziona mai jos:

Piesa are deja un videoclip oficial lansat în decembrie 2018, unde imagini cu formația live sunt interceptate de imagini cu publicul. „Faith” e una dintre puținele piese care-l au pe vocalistul Tobias Forge la chitară.

În prezent, Ghost se află în turneu cu Metallica. Înainte de a începe turneul, Tobias a confirmat că Metallica e una dintre formațiile lui preferate. „A trebuit să mă rup în două,” spune el. „O parte e Tobias Forge cel ‘privat’, un fan Metallica de când era copil și colecționar de orice avea ‘Metallica’ scris pe undeva, iar apoi e Tobias Forge cel de 37 de ani, un muzician care acum e efectiv coleg cu ei.”

Un nou videoclip de pe canalul de youtube al formației Metallica îi surprinde pe Kirk Hammett și Tobias Forge, vocalistul Ghost, discutând despre turneul WorldWired și cum e să împartă scena. Deși Ghost au mai deschis pentru Metallica, acest turneu e la un cu totul alt nivel.

Despre Ghost ca support band, Hammett spune: „E o onoare pentru noi, serios. Cu toții suntem mari fani Ghost și vrem să avem cele mai bune concerte pentru fanii noștri, iar asta înseamnă să avem și cele mai bune trupe alături de noi pe scenă. Credem că e important să avem un show bun per total, care oferă fanilor lucruri diferite, iar voi (Ghost), muzica voastră și prestația scenică au atât de multe de oferit din acest punct de vedere.”

Într-un interviu cu Kerrang!, toboșarul Lars Ulrich a spus că „Tobias e un tip foarte mișto. Chiar îmi place energia lui și să fiu în preajma lui în general. […] Când alegem trupe în deschidere, mereu căutăm oameni cu care ne înțelegem bine.”

Ca răspuns la afirmațiile lui Hammett, Tobias Forge spune: „Mulțumesc, nu-mi pot imagina ceva mai inspirațional și cred că e bine și pentru noi. Am mai cântat în deschidere (pentru Metallica) de-a lungul anilor și nu de puține ori se întâmplă să te sperii când ești o trupă mică în deschiderea unei trupe foarte mari – mai ales dacă ești o trupă nouă și ești ca un pui aruncat din cuib care nu știe să zboare. Dar acum, când am trecut prin asta de câteva ori și am mai cântat în aceste locuri, simțim că avem deja un public care își spune ‘Da, îmi place ce faceți aici.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*