Ghost: „N-o să fie niciun turneu în 2020,” spune Tobias Forge

Sper că v-ați luat doza de Ghost pentru următoarea perioadă, tot anul 2020 mai exact, pentru că vocalistul Tobias Forge spune că nu vor avea niciun concert anul următor, darămite turnee.

Avem un show în februarie într-o țară din sudul Statelor Unite și atât, e singurul pe care-l facem, spune Forge într-un interviu cu Herald-Whig, unde a fost întrebat dacă formația are planuri pentru 2020.

Foarte puține turnee. De fapt, n-o să fie niciun turneu în 2020, ca să fiu mai exact. Vom petrece tot anul lucrând la următorul album pe care-l vom lansa în 2021, pe la început, iar apoi urmează 18 luni de concerte din nou. Din punct de vedere al turneelor, anul următor e liber, dar o să se întâmple multe alte lucruri, deci fiți pe fază că o să vedeți mult Ghost.

Luna trecută, într-un interviu pentru Loudwire Nights, Tobias Forge a spus că deja are conceptul noului album. Să zicem că a fost un moment fix în preajma lansării „Prequelle” când m-a lovit ceva într-o campanie de promovare și totul a avut sens, știam ce vreau să fac cu următorul album. De obicei sunt câteva chestii care merg în tandem ca să-mi dau seama ce vreau să fac.

Deci de vreun an am finisat chestia asta și începe să ia formă. Rămânem cu asta și la începutul următorului an ne apucăm de treabă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*