O noua etapa a Trofeului „Club A” cu Black Jack, Ten Times Treason si Zamolxes

Marti, 11 februarie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a competitiei Trofeul “Club A” – Avanpost Rock. Vor concura trupele Black Jack, Ten Times Treason si Zamolxes. Intrarea este libera.
Black Jack sunt adepti ai hard rock-ului clasic, grupul fiind fondat inca din 2005. Evolutia sa a fost perturbata de o serie de modificari de componenta. Totul a culminat cu o pauza destul de lunga, in perioada 2010-2012. Anul trecut, cei trei membri fondatori – chitaristii Andrei si Mihai Ionescu si basistul Adrian Ciobanu – au reformat Black Jack impreuna cu vocalistul italian Gianni DeVita si cu experimentatul baterist Valentin Vasile (ex-Assalt, Tectonic, Metrock). Noua formula a reluat activitatea concertistica si a scris o serie de piese noi.
Componenta Black Jack:
Gianni DeVita – voce
Andrei Ionescu – chitara, backing vocals
Mihai Ionescu – chitara
Adrian Ciobanu – bas
Valentin Vasile – tobe
Ten Times Treason si-a inceput activitatea in toamna lui 2012, fondatorii sai fiind fosti componenti ai grupurilor Skin For My Eyes si Trupa Fara Nume. Stilul abordat este un metal melodic cu influente de alternativ, progresiv si psihedelic. Formatia a sustinut deja cateva concerte si a inregistrat o prima piesa in varianta demo.
Componenta Ten Times Treason:
Mihai Cosmescu – voce
Andrei Grigore – chitara
Alexandru Pausescu – chitara
Gabriel “Eni” Stan – bas
Alin David – tobe
Zamolxes este o formatie foarte tanara, infiintata in septembrie 2012. Genul abordat este „un mix de hard rock cu psihedelic si alternativ”. Recent Zamolxes a cooptat-o pe solista Diana-Astrid Petcu, participanta in emisiunea X-Factor.
Componenta Zamolxes:
Diana-Astrid Petcu – voce
Antonio Leon Tudosie – chitara, backing vocals
Andrei Subtirica „Subti” – chitara
Aurel Anghel „Perry” – bas
Andrei Tudor Mihaescu – tobe
Prezenta editie a competitiei Trofeul Club A – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. 9,7 Richter 772 pct.
4-5. Wilder 707 pct.
4-5. Dark Fusion 707 pct.
6. Aquila 694 pct.
7. LongRoad 690 pct.
8. Hangover 683 pct.
9. INT.ACT 670 pct.
10. S.I.T.A. 663 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*