Hollywood Undead va concerta la București pe 27 iunie 2018

Dragi tovarăși ai rockului, se mai adaugă încă un nume mare pe lista concertelor verii : Hollywood Undead. Cunoscuta trupă americană de rap-rock va ajunge și în România anul acesta, pentru prima dată. Băieții vor concerta în București pe 27 iunie, la Arenele Romane. Biletele se vor pune în vânzare începând cu vineri, 23 martie.

Grupul american, care îmbină cu succes stilurile rapcore și rock alternativ, va putea fi ascultat live în premieră în România de către simpatizanții acestui gen. Vom putea auzi la vară un Best Of cu cele mai cunoscute și iubite piese adunate de pe cele cinci albume lansate până în prezent de Hollywood Undead. Ultimul material discografic a apărut chiar anul trecut și se numește ”Five”.

Formația americană s-a înființat în 2005 și și-a început aventura muzicală prin toată lumea odată cu publicarea primului album ”Swan Songs”, din care s-au remarcat hituri ca ”Undead” sau ”Everywhere I Go”.

Combinația de versuri rap puse pe un instrumental rock și cântate într-un mod ușor agresiv este ceea ce face interesantă o trupă precum Hollywood Undead. Dacă așteptați de mult momentul să îi vedeți live, în iunie 2018 veți avea ocazia să dansați și să cântați piese precum ”Your Life”, ”Undead”, ”Whatever It Takes”, ”Lights Out”, ”We Are”, ”Bullet”, ”Hear Me Now” și multe altele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*