Vezi cum sună imnul național al SUA cântat de Hetfield și Hammett

356 vizualizări

Știm că, pentru americani, fotbalul (american) și basketul sunt sporturile preferate. Combină asta cu patriotismul lor colosal și ai întreg stadionul în picioare cu mâna pe inimă când se cântă imnul național, „The Star-Spangled Banner”.

Al treilea joc din finala NBA de la Oracle Arena s-a deschis cu James Hetfield și Kirk Hammett cântând imnul în timp ce Golden State Warriors și Toronto Raptors intră pe teren, apoi toți stau liniștiți pe lângă steag și ascultă. Probabil asta a necesitat atât de mult control că abia s-au putut abține să nu dea măcar din cap, așa cum ar face orice om normal când ascultă Metallica.

Nu e prima dată când Metallica interpretează imnul național al SUA. La un meci de baseball din aprilie, San Francisco Giants vs New York Yankees, întreaga formație cântă imnul în fața unei mulțimi de peste 34000 de oameni. Toboșarul Lars Ulrich a aruncat prima minge a jocului.

Preferații lor – Giants – au pierdut însă meciul respectiv, așa cum au pierdut și Warriors meciul de basket cu Raptors. Acum, nu vrem să fim răi, dar… să fie Metallica piază rea pentru sportivi?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*