Mayhem: „Daemon”, album nou în octombrie

Noutăți în scena black metalului: norvegienii din Mayhem au dezvăluit titlul noului album și data de lansare. „Daemon” iese la lumina lunii pe 25 octombrie via Century Media și va conține 10 piese, iar coperta a fost creată de Daniele Valeriani, care a mai colaborat cu Dark Funeral și Lucifer’s Child.

1. The Dying False King 2. Agenda Ignis 3. Bad Blood 4. Malum 5. Falsified And Hated 6. Aeon Daemonium 7. Worthless Abomination Destroyed 8. Daemon Spawn 9. Of Worms And Ruins 10. Invoke The Oath

Mayhem o să fie mereu Mayhem, spune chitaristul Morten Bergeton Iversen, cunoscut cu numele de scenă Teloch. Dacă lăsăm de-o parte genul, nimeni nu sună ca Mayhem. Chiar și când „De Mysteriis Dom Sathanas” (1994) a fost lansat, prima dată n-a fost considerat un album black metal, dacă nu mă înșeală memoria. E destul de greu să categorisești trupa asta. Metal ajunge – nu-i chiar cea mai potrivită pentru black metal, părerea mea. Nici nu cred că a fost vreodată luând în considerare opinia generală.

Teloch adaugă: Oamenii îi spun cum vor. Dacă pentru ei e black metal, ok. Nu prea ne pasă. Pentru mine e important să păstrăm măcar o nuanță de black metal. 

Cred că o să fie un album plăcut pentru fanii noi și vechi. După cum cei mai devotați fani știu, Mayhem n-a lansat niciodată două albume care sa sune la fel. E cazul și de data asta.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*