Teloch, chitaristul formației Mayhem, prezintă simptomele cu COVID-19

Teloch
Teloch
420 vizualizări

Teloch (Morten Bergeton Iversen), chitaristul formației norvegiene MAYHEM, a dezvăluit faptul a fost testat pozitiv pentru un virus și că prezintă simptomele pentru COVID-19.

Conform unei postări pe contul său de Instagram, chitaristul a spus următoarele: „Vă mulțumesc pentru că mă întrebați pentru sănătatea mea și că mă sfătuiți să stau acasă. Se pare că izolarea mea acasă s-a extins. Am fost testat pozitiv pentru un virus și prezint simptomele pentru C19. Aici, în Norvegia, se fac testele pentru coronavirus doar celor aflați în zonele de risc și doar celor care lucrează în domeniul sănătății. Nu există suficiente teste pentru toată lumea. Încep să mă simt mai bine și nu vreau să vă pară rău de mine. DAR acest lucru demonstrează că virusul nu discriminează, și chiar oamenii în regulă, ca mine, îl pot lua.”

Teloch, în vârstă de 45 de ani, este membru în formația Mayhem din anul 2011 și a lucrat la două cu aceasta la două albume: „Esoteric Warfare” (2014) și „Daemon” (2019). Pe lângă această formație, Teloch a mai lucrat cu Gorgoroth, 1349, God Seed și Myrkur.

Conform celor de la News.ro, care citează la rândul lor pe cei de la Agence France-Presse, în vederea opririi răspândirii virusului, Norvegia a impus restricţii deplasărilor, a închis anumite locuri publice, precum barurile, sălile de sport şi saloanele de coafură şi a interzis evenimentele sportive şi cultiurale. Curba noilor spitalizări început să scadă, în ultimele zile, în această ţară nordică, reducând nevoia de număr de paturi şi de locuri în secţiile de reanimare. Potrivit ultimelor date de la autorităţile sanitare, Norvegia numără oficial 5.755 de cazuri şi 59 de morţi.

Citește și:

Steve DiGiorgio (Testament, ex-Death) a fost testat pozitiv cu coronavirus

Chuck Billy (Testament) a fost confirmat cu noul coronavirus

David Bryan (Bon Jovi) testat pozitiv pentru coronavirusul Covid 19 

Gary Holt anunță că prezintă toate simptomele de infectare cu COVID-19


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*