Devin Townsend a donat 81.000 de dolari spitalelor cu ajutorul fanilor. Acțiunea continuă!

Devin Townsend / Foto: Tania Ghosh
Devin Townsend / Foto: Tania Ghosh

În această perioadă de carantină, când toată populație este forțată să stea în casă, unii artiști găsesc soluții pentru a sprijinii spitalele în bătălia acestora împotriva pandemiei de Covid 19.
Devin Townsend și-a propus să susțină 3 concerte online prin care să ajute diverse spitale din lume cu fondurile obținute din vânzarea biletelor. Pănă în acest moment artistul canadian a strâns 131.000 de dolari din primele două concerte online. Primul a avut încasări de 50.000 dolari (aproximativ 2000 de bilete), iar banii au fost donați către Spitalul General din Vancouver. Evenimentul secund (organizat pe 25 aprilie) a vândut 3420 de bilete și a avut încasări de 81.000 de dolari, fondurile fiind redirecționate către NHS din Marea Britanie.

Pentru fiecare emisiune, Devin a folosit un impresionant aparat de 4 camere. Urmăriți o înregistrare a emisiunii de strângere de fonduri NHS mai jos:

Al treilea concert online va fi realizat în sprijinul Spitalului Universitar North Shore din New York. Show-urile durează în jur de 50 de minute, cu set-uri diferite față de primele două. Este foarte important de precizat că cei mai buni donatori pentru fiecare spectacol primesc mărfuri semnate de la Omerch, album de la InsideOut, precum și mai multe produse high-end de la o serie de companii de echipamente Devin, precum Mooer, Fractal, Toontrack, Dunlop.
Toți cumpărătorii de bilete vor primi, de asemenea, o versiune remixată (oarecum redusă) a înregistrării audio a emisiunii.

Urmăriți mai jos, un teaser pentru următorul al treilea spectacol ce va avea loc sâmbătă 2 mai, de la ora 22.00.

Cumpărați biletele aici: www.stageit.com/Devin_Townsend

Reamintim că Devin Townsend este inclus pe afișul Maximum Rock Festival 2020, ediție programată inițial pentru data de 13-14 iunie 2020 la Arenele Romane din București. Artistul a ținut să transmită fanilor că în aceste momente sănătatea și siguranța publicului sunt o prioritate, însă îi asigură pe fani că va fi prezent în cadrul festivalului, indiferent de data la care se va organiza acest ediție.
Referitor la Maximum Rock Festival 2020, organizatorii vor face, în scurt timp, un comunicat de presă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*