Disturbed lansează clipul piesei Unstoppable

Disturbed

Disturbed a distribuit videoclipul oficial al piesei Unstoppable. Piesa este preluată de pe cel de-al optulea album de lungă durată al trupei, Divisive, lansat în noiembrie anul trecut prin Reprise.

Despre Divisive, solistul David Draiman a declarat: „Războiul tribal partizan a devenit o parte a existenței obișnuite în zilele noastre. Este o mare bătălie a clicurilor. Întreaga idee a discului este să reprezinte un semnal de alarmă pentru toată lumea. Societatea noastră a devenit dependentă de furie. Muzica este cel mai bun remediu pentru ceea ce ne doare. Dacă toată lumea ar întinde mâna și l-ar folosi. Nu există mediu mai bun pentru a uita de toate aceste probleme decât muzica live. Putem fi împreună și putem realiza că avem mai multe în comun. Recunoașteți ce se întâmplă și să facem o schimbare în bine.”

Chitaristul Dan Donegan a adăugat: „Orice ar fi nevoie, trebuie să facem totul împreună. Întotdeauna am încercat să luăm subiecte negative și să le îndreptăm într-o lumină pozitivă. Din turneele în jurul lumii, am văzut puterea muzicii, ca limbaj universal pentru a reuni pe toți, din toate categoriile sociale.”

Unstoppable începe cu un riff puternic de chitară, tobe energice și liniile vocale staccato specifice trupei, într-un ritm pulsatoriu. Toate acestea se prăbușesc într-un refren puternic:,  „There’s no escape. I am unstoppable.”

Draiman a explicat: „Unstoppable este cu siguranță una dintre melodiile cele mai heavy de pe disc. Groove-ul se transformă într-un animal bombastic. Este un adevărat cântec de luptă”.

„Întotdeauna avem un imn rock impresionant pe fiecare album”, a comentat Donegan. „Ne place să scriem melodii care dau putere, pentru motivație. Suntem pasionați ai sportului și asta este cu siguranță o parte importantă.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*