Mayhem – „Of Worms and Ruins” (videoclip nou)

Mayhem
211 vizualizări

Norvegienii de la MAYHEM (foto) au publicat un nou single în forma unui videoclip cu versuri, intitulat „Of Worms and Ruins”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Videoclipul este extras de pe viitorul material discografic al trupei, „Daemon”, care va fi lansat în data de 25 octombrie 2019, via Century Media Records. Noul videoclip a fost realizat de Costin Chioreanu, care cuprinde o creație integrală a chitaristului Ghul.

Mayhem a înregistrat în NBS Audio Studio, aflat într-o veche biserică din Suedia, partea vocală și tobele, în timp ce ceilalți membri și-au înregistrat în alte părți din Europa contribuțiile muzicale: Ghul în Olanda, Necrobutcher și Teloch în Norvegia.

„Mayhem va fi mereu Mayhem”, declară chitaristul Teloch despre noul album. „Dacă ar fi să punem genul muzicale la o parte, nimeni nu ar suna ca Mayhem. Chiar și De Mysteriis nu a fost considerat la început un album black metal, dacă nu mă înșeală memoria. E complicat să cataloghezi această trupă. Nu e pur black metal, dar e important pentru mine să păstrăm vibe-ul acesta cât de cât.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*