Nimic Intamplator te invita in sala de repetitii!

344 vizualizări

Deoarece Maximum Rock Magazin considera ca este important ca fanii muzicii rock sa aiba si experienta culiselor a ceea ce inseamna sa ai o formatie, si-a unit fortele cu membrii trupei NIMIC INTAMPLATOR, care au pus la cale un concurs inedit.

Astfel, admiratorii grupului, format din muzicieni consacrati ai scenei locale, dar si curiosii care vor sa traiasca pe pielea lor o aventura unica, au ocazia sa petreaca timp alaturi de artisti, la sala de repetitii!

Castigatorii vor lua parte la o intreaga sedinta de probe alaturi de NIMIC INTAMPLATOR si, la final, vor ciocni o bere cu trupetii si vor participa la o sesiune de meet and greet, in cadrul careia vor putea face poze, isi vor completa colectia de autografe si, de ce nu, vor lega chiar prietenii.

Pentru a va inscrie la concurs, trebuie sa urmati pasii de mai jos!

– Sa dati LIKE pe Facebook paginii formatiei Nimic Intamplator (LINK)
– Sa ne scrieti cateva cuvinte pe aceasta pagina, la sectiunea de comentarii de mai jos, despre motivul pentru care vreti sa luati parte la repetitiile Nimic Intamplator.

Cei 15 castigatori vor fi alesi in functie de raspuns! Din acest motiv, va rugam sa ne oferiti o adresa de e-mail valabila la sectiunea unde aceasta va este ceruta, in tabelul de comentarii.

Componentii Nimic Intamplator sunt Eugen Mihaescu – chitara, clape, voce, cunoscut pentru activitatea sa cu Krypton (membru fondator), Costi Sandu – voce, chitara, care a facut cariera alaturi de Voltaj’91, Krypton, Act si alte grupuri de referinta, George Costinescu – bas, renumit pentru realizarile sale cu Neutron, Tectonic, Quartz, Act etc si Alex Neagu -tobe, a carui activitate bogata numara colaborari cu Mike and the Blue Spirit, El Negro, Blueservice si altele.

Impreuna, muzicienii isi doresc sa creeze piese-mesaj, care sa miste publicul si sa-l scoata din amorteala, deschizandu-i apetitul pentru un brand de rock melodic, cu savoare vintage si cu influente din zona hard, progressive si new-age.

Membrii trupei au vorbit despre conceptul din spatele grupului si despre ceea ce i-a inspirat atunci cand au ales denumirea acesteia.

„Cred ca in viata asta nu e nimic intamplator! Asa a fost sa fie ca noi sa primim un dar de sus, ca sa ne putem exprima altfel decat prin gesturi, vorbe sau ecuatii. Darul acesta de a deveni artist e divin si nu-l poti cumpara din piata, de pe vreo taraba sau dintr-un magazin, asa ca suntem recunoscatori ca l-am primit. Motto-ul nostru este un citat din Ralph Waldo Emerson, care spune in felul urmator: Persoanele destinate sa se intalneasca,se vor intalni aparent intamplator,dar exact cand trebuie!”, au spus componentii Nimic Intamplator.

Trupa a lansat doua videoclipuri care pot fi urmarite mai jos si pregateste un album, despre care vom avea mai multe vesti in curand!Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*