Rezident Ex a lansat videoclipul piesei „Noi sa fim noi”

253 vizualizări

Formatia REZIDENT EX a lansat un nou videoclip care poate fi vizionat mai jos. De asemenea, trupa va sustine un concert pe data de 25 martie 2015, alaturi de Nimic Intamplator. Iata ce are de spus formatia despre asta:

„Noi sa fim noi” este o piesa foarte draga noua, dedicata fanilor de muzica rock, care de atatea ori au facut din intalnirile noastre o sarbatoare.

Bucuria de a fi impreuna, de a simti la fel, creeaza acea magie pe care noi – toti cei care traim si iubim aceasta forma de libertate – o numim „Rock´n´Roll” . Ea a devenit un mod de a gandi, de a simti, o identitate a mai multor generatii. E un reper si o adevarata emblema a rebelilor notorii din ultimele decenii.

Videoclipul „Noi sa fim noi” combina filmari live ale echipei Infomusic si imagini personale ale membrilor grupului. Christian Podratzky, realizatorul clipului, marturiseste ca a vrut sa reproduca o atmosfera emblematica pentru REZIDENT EX, atat live, cat si in studio si privat.

Muzica este semnata de trio-ul Adrian Popescu, Matthias Lange si Tavi Iepan, cel din urma fiind si autorul textului. Bass-ul ii apartine, ca de obicei, lui Christian Podratzky, microfonul lui Sebastian Simonis– lead vocal, iar la tobe e veteranul Mark Cross.

Mixajul a fost realizat de Thomas „Schrödey” Schröder in studiourile ABSURD din Hamburg.

Sursa
: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*