Castiga o invitatie dubla la concertul Rezident Ex din Silver Church Club!

Pe data de 25 martie, formatia REZIDENT EX sustine un concert special in The Silver Church Club din Bucuresti! Invitati speciali sunt bucurestenii de la Nimic Intamplator.

Supergrupul REZIDENT EX, cu fosti componenti Metalium, Helloween, Cargo, Kingdom Come sau Poems for Laila, se intorc in Romania si concerteaza in Silver Church.

Se anunta un spectacol incendiar! La galele „Maximum Rock Awards“ din martie 2014, au obtinut prin voturile fanilor premiul pentru cel mai bun grup rock din Romania si pentru cel mai bun album romanesc „Alpha“.

Acum se intorc din studio cu piese noi si, dupa cum au anuntat, in cea mai buna formula de pana acum, pregatiti sa-ti ofere o seara de neuitat.

Un playlist cuprinzand hituri din trei perioade (Povestiri din gara, Brigadierii, Oglinda, Roy Black Sabbath, Catedrala sufletului, Noi sa fim Noi sau Lasa-ma sa Zbor) vor satisface in mod sigur toate gusturile fanilor de la rock pana la heavy-metal.

Maximum Rock Magazin iti ofera ocazia sa castigi o invitatie dubla la concertul de maine, din Silver Church Club. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos. ATENTIE – Toate etapele sunt obligatorii iar cei care nu le respecta vor fi descalificati.

1 – Dai LIKE si SHARE postarii DE DUPA ACEST LINK.
2. Ne spui in sectiunea de comentarii a POSTARII DE DUPA LINK-UL DE MAI SUS care este melodia ta preferata de la Rezident Ex.

Castigatorii vor fi anuntati in dimineata zilei de 25 martie 2015. Bafta!

CASTIGATOR:

In urma tragerii la sorti, castigatorul este MIHAI BARBU. Felicitari Mihai!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*