Organizatorii Rockstadt Extreme Fest anunță noi trupe

Rockstadt-2023
Rockstadt-2023

Pe data de 2 decembrie, organizatorii Rockstadt Extreme Fest au publicat pe rețelele sociale un amplu comunicat, anunțând noi trupe, în completarea line up-ului pentru ediția 2023. Pe cele trei scene de la Râșnov vor urca: The Dropkick Murphys, Anthrax, In Flames și Architects. Alături de aceste trupe de renume, line-up-ul se completează cu Epica, Avatar, Triptykon, Marduk, Zeal & Ardor, Sacred Reich, The Ocean, Wolves In The Throne Room, Impaled Nazarene, Imperial Triumphant, Villagers Of Ioannina City, Heirot, Misthyrming, Employed To Serve și Infest.

Anterior, organizatorii festivalului anunțaseră deja alte câteva nume mari: Trivium, Obituary, GutalaxAlestormGaerea, I Am Morbid, Mayhem, Dying Fetus, Knocked Loose, Deicide, Sleep Token, While She Sleeps, Midnight, Hangman’s Chair, Igorrr, și Perturbator.

Acesta este exact jumătate din line-up, noi nume impresionante urmând a fi anunțate anul viitor, încă 35 la număr. Tot anul viitor se va anunța line-up-ul pe zile.

La poalele Cetații Râșnov, în apropierea dealului, Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc între 2 și 6 august 2023, la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile. Dar asta nu este tot. Publicul se poate bucura de mâncăruri gustoase sau își poate depăși recordul personal la consumul de bere la prețuri neașteptate. Există câteva obiective turistice de top în zona festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, infamul Castel Bran al lui Dracula.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*