Ozzy Osbourne continua galceava cu Bill Ward

307 vizualizări

Ozzy Osbourne continua galceava cu fostul tobosar Black Sabbath, Bill Ward.

Ward a declarat ca nici nu se gandeste sa se realature trupei inainte ca Ozzy sa isi ceara scuze personal pentru afirmatiile facute in perioada inregistrarii albumului „13”.

Ozzy a afirmat ca motivul real pentru care Bill Ward nu a luat parte la reuniunea legendarei formatii nu a fost oferta proasta facuta de grup ci starea fizica precara a muzicianului.

„Bill era supraponderal si nu era capabil fizic sa bata in tobele acelea…Mai mult, efectiv uitase piesele si nu prea se grabea sa le invete”, a explicat Ozzy la vremea respectiva.

Acum, dupa ce Bill Ward a facut declaratia potrivit careia ar lua in considerare o reuniune cu grupul doar daca Ozzy isi cere scuze, solistul a profitat de dreptul la replica pentru a-si face parerea cunoscuta.

„Nu am vrut niciodata sa ajungem in situatia de a discuta public aceste chestiuni dar afirmatiile lui Bill nu imi lasa alta optiune decat aceea de a raspunde cu sinceritate. Ce naiba tot vorbesti? Nu imi pot cere iertare pentru lucrurile pe care le-am spus deoarece stii si tu foarte bine ca erai distrus din punct de vedere fizic. Tony, eu si Geezer nu am considerat ca ai fi fost in stare sa sustii un concert de 2 ore cu cate un solo de tobe la fiecare prestatie, asa ca am luat decizia sa mergem mai departe. Avand in vedere boala lui Tony, nu prea aveam timp la dispozitie. Bill, inceteaza toata prostia asta cu „contractul de nesemnat” si hai sa fim sinceri! In adancul sufletului stiai si tu ca nu ai fi fost in stare sa inregistrezi albumul si sa sustii un turneu de 16 luni. Din pacate pentru tine, instinctul nostru s-a dovedit corect deoarece ai ajuns de nenumarate ori la spital in 2013. Inceteaza sa mai faci pe victima si fii sincer cu tine insuti si cu fanii”, a scris Ozzy pe Facebook.

Potrivit declaratiilor membrilor trupei, Black Sabbath va lansa ultimul album din cariera in 2015 dupa care Ozzy isi va continua drumul solo.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*