Bill Ward (ex-Black Sabbath) nu poate fi induplecat. Artistul refuza reuniunea cu legendara trupa

289 vizualizări

Odata cu vestea unui follow-up al discului „13”, lansat de legendara formatie BLACK SABBATH in anul 2013, fanii au inceput sa suspine din nou dupa o reuniune a grupului, in formula originala, care ii contine pe Ozzy Osbourne – voce, Tony Iommi – chitara, Bill Ward – tobe si Geezer Butler – bas.

Reuniunea ravnita nu s-a produs deoarece Bill Ward a refuzat sa se alature prietenilor si colegilor sai de formatie, pe motiv ca i s-a oferit un contract nedrept, care nu ii facea cinste.

La momentul respectiv, Bill Ward a spus ca a simtit ca nu i se ofera niciun pic de respect, conditiile financiare fiind „precare, comparativ cu restul membrilor” (Bill Ward urma sa obtina 80.000 de dolari/festival, ceea ce artistului i s-a parut putin, potrivit Blabbermouth). Ozzy Osbourne a ripostat si a spus ca, de fapt, Ward s-a opus reuniunii pentru ca nu mai este capabil sa isi onoreze rolul de tobosar, ca urmare a greutatii corporale excesive si a starii mintale precare.

Umilit de replica lui Osbourne, Bill Ward a declarat ca asteapta scuze din partea lui Ozzy. Acesta, insa, nu s-a lasat induplecat si a revenit si mai vitriolic, intarindu-si afirmatiile printr-un comunicat postat pe pagina oficiala de Facebook.

Acum, Ward revine la asteptarile sale. Intr-un interviu recent pentru 106.5 WSFL, artistul a vorbit despre neplacutul conflict cu restul componentilor Black Sabbath.

„Daca toata lumea ar reusi sa fie pe aceeasi lungime de unda, s-ar putea realiza o reuniune. Eu am fost limpede in legatura cu asteptarile mele – acestea constau intr-un contract pe care sa-l pot semna si niste scuze primite de la Ozzy cu privire la anumite lucruri care nu sunt adevarate. Mi-ar placea ca el sa-si ceara iertare public. A spus ce a spus public, asa ca tot in acest fel vreau sa si retraga afirmatiile. El deja a raspuns, declarand ca nu se va intampla niciodata. Asa ca, atat timp cat e adevarat si nu se va petrece asa ceva, nu ma pot alatura grupului in 2016”, a puncatat Ward.

„Daca ii iubesc? Da. Daca mi-ar placea sa cant cu ei? Da. Daca sunt suparat? Da. Sunt foarte, foarte intristat de reactiile fanilor si de felul in care au luat-o lucrurile in toate directiile. Mai mult, acum, pe langa un contract pe care sa-l pot semna, mai am nevoie si de niste scuze”, a explicat muzicianul.

Ramane de vazut ce va aduce viitorul in ceea ce priveste deciziile formatiei Black Sabbath.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*